• 巴西邀请函
  • 巴拿马邀请函
  • Banner1
  • Banner2
  • Banner3
  • Banner4

Welcome to Lucksolar

Lucksolar téh ngarah panyadia énergi héjo di dunya, komitmen nyieun énergi bersih nyaangan unggal pojok dunya.
Urang narékahan pikeun nyadiakeun tinggi-efisiensi,-kualitasna alus sarta béaya rendah solusi énergi beresih.
LuckSolar insists on inovasi kontinyu sabudeureun pangabutuh customer. Urang investasi beurat dina panalungtikan téhnologi, sarta promotes énergi héjo di dunya.

Warung Ku Kategori

Produk kami

urang Case

Sri Lanka, 8kw

Austria, 3MW

Zhejiang, Cina, 2MW

Shanghai, Cina, 10kw