Lajme

 • Can solar photovoltaic panels generate electricity on rainy days?

  Can solar photovoltaic panels generate electricity on rainy days?

  In recent years, photovoltaic power generation has gradually entered rural households, due to the low building in rural areas, surrounded by no shade, and grid-connected convenience, so in recent years many farmers in order to respond to the national call, also successiv...
  Lexo më shumë
 • How do I identify the A, B and C grades of solar PV panels?

  How do I identify the A, B and C grades of solar PV panels?

  "How do I determine the grade of a solar PV panel?" Solar panel grades can be divided into A, B, C and D grades, while A-grade modules can be divided into two grades, A+ and A-, and the same goes for B. The cost difference between different grades of solar panels is also...
  Lexo më shumë
 • Luck Solar 590W module me efikasitet të lartë të ekspozuara në SNEC 2020

  Luck Solar 590W module me efikasitet të lartë të ekspozuara në SNEC 2020

  Më 8 gusht, Ekspozita dhe Forumi i 14-të Ndërkombëtar i Diellit Fotovoltaike dhe Energjisë së Zgjuar (Shanghai) u mbajt me madhështi në Shanghai New International Expo Center. Drejtuesi i modulit MBB-Jiangsu Luck PV-Tech Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë "Luck Solar") ka lëshuar një ultra-h ...
  Lexo më shumë
 • Raporti i pranimit të mbrojtjes së mjedisit

  Raporti i pranimit të mbrojtjes së mjedisit

  Raporti i pranimit të mbrojtjes së mjedisit
  Lexo më shumë
 • Energjia e Lindjes së Mesme 2020 -Dubai

  Energjia e Lindjes së Mesme 2020 -Dubai

  2020 Lindja e Mesme e Energjisë (MEE) filloi në Qendrën Botërore të Tregtisë Dubai nga 03-05 Mars, e cila është një ekspozitë dhe tregti profesionale e energjisë diellore me një madhësi të paparë dhe ndikime më të thella. Lucksolar bëri paraqitjen e saj në stendën SA-B39. Modulet më të rinj gjysmë qelizë Mono PERC 415W PV me w ...
  Lexo më shumë
 • Instalime të rrjetave fotovoltaike për këshilla për funksionimin dhe mirëmbajtjen fotovoltaike

  Në sistemet fotovoltaike, ajo kryesisht përfshin vargje fotovoltaike, invertorë dhe sisteme monitorimi, mbështetëse fotovoltaike dhe kabinete të shpërndarjes së energjisë AC. Lidhja e rrjetës PV, ne nuk mund të jemi më të njohur, për sa kohë që polet pozitivë dhe negativë janë të lidhur, dhe pastaj të lidhen me ...
  Lexo më shumë
 • LuckSolar u bashkua me Amensolar dhe partnerin lokal Adrian solar për të marrë pjesë në shfaqjen e Sri Lanka

  LuckSolar u bashkua me Amensolar dhe partnerin lokal Adrian solar për të marrë pjesë në një ekspozitë lokale në Sri Lanka, dhe më pas arriti përgjigje shumë të mirë. Ndërsa zgjerojmë biznesin e tregut të brendshëm të të dy palëve, ne do t'u sigurojmë më mirë përdoruesve zgjidhje të modulit PV të përgjithshëm dhe shërbime të klientëve ...
  Lexo më shumë
 • Vizitoni dhe studioni për bashkëpunim dhe konsultim për rezultate të favorshme

  Vizitoni dhe studioni për bashkëpunim dhe konsultim për rezultate të favorshme

  Në mëngjesin e 6 gushtit 2019, ndërmarrjet e famshme indiane shkuan në Lucksolar për të vizituar dhe negociuar me njëri-tjetrin për të kërkuar mundësi biznesi për bashkëpunim dhe për të promovuar përfitime reciproke dhe rezultate të favorshme. Wang chuanbang, presidenti i kompanisë, shoqëroi dhe diskutoi shkëmbim Kujdes ...
  Lexo më shumë
 • Lucksolar në InterLumi Panama 2019

  Më 25 korrik 2019, Luck solar ndoqi InterLumi Panama, ekspozitën globale të ndriçimit dhe energjisë. InterLumi Panama, duke shërbyer në Amerikën Latine dhe rajonet e Karaibeve, InternLumi është pozicionuar të jetë një mjet efektiv për të stimuluar zhvillimin e ndriçimit të rajonit dhe industrinë e energjisë ...
  Lexo më shumë
 • Ndotja e ajrit kinez zbei dritën e diellit aq sa të ndikojë në panelet diellore

  Qymyri shihet nga shumë si një armik i energjisë së rinovueshme dhe karburantit të parë fosil në rresht për eleminimin pasi gjëra të tilla si dielli dhe gjenerimi i erës janë bërë më të lira. Por, kundërsulmet nga qymyri mund të shkojnë edhe më larg sesa lobimi kundër politikave pro-rinovueshme, duket. Sipas hulumtimit të ri, ...
  Lexo më shumë
 • Quality & certifikatë

  Cilësia është një zakon projekte .PV nevojë për produkte të besueshme që mund të qëndrojnë testit të kohës, si në aspektin e projektimit inxhinieri dhe financimin .Compared me kolegët e industrisë, produktet Lucksolar kanë një rekord të fortë udhë besueshmërinë dhe performancën e mirë .Lucksolar zbaton kontroll të rreptë të cilësisë i ...
  Lexo më shumë