• 公司宣传
  • 公司宣传2
  • Banner1
  • Banner2
  • Banner3
  • Banner4

Welcome to Lucksolar

Lucksolar është ofruesi kryesor i energjisë gjelbër në botë, e angazhuar për të bërë energji të pastër të ndriçuar çdo cep të botës.
Ne përpiqemi për të siguruar efikasitet të lartë, cilësi të lartë dhe me kosto të ulët zgjidhje energji të pastër.
LuckSolar këmbëngul për risi të vazhdueshme rreth nevojave të konsumatorit. Ne investojmë shumë në teknologjinë e kërkimit, dhe promovon energjinë e gjelbër në botë.

Kategorite e Dyqaneve

Produktet tona

Ne Case

Sri Lanka, 8kW

Austria, 3MW

Zhejiang, Kinë, 2MW

Shanghai, China, 10KW