Кина полу-мобилен МББ МОНО ПЕРЦ МОДУЛ 350-380 вати фабрика и добавувачи | Среќа Сончев

Полу-мобилен МБО МОНО ПЕРЦ МОДУЛ 350-380 вати

Краток опис:

Висока моќност со повеќе шипки
Ниска цена на електрична енергија
висока искористеност


детали за производот

Тагови производ

Мулти Бусбар

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Multi Busbar соларни ќелии
Посилни тековната способност за собирање, специјален коло со многу пониски топла температура место;
Ефикасност на модулот до 20,86%
Половина клеточна структура носи својство на низок отпор, поголем капацитет за создавање живот, истовремено и понизок годишен слабеење на моќност;
PID Отпорна
Одлично PID отпорност на 96 часа (85 ℃ / 85%) тест, и, исто така, може да се подобри за да се исполнат повисоки стандарди за груби животната средина;
Перформанси при слаба осветленост
Одлични перформанси за производство на електрична енергија во услови на слаба осветленост поради мулти-автобуска лента; подобра придобивка од одговор на засенчување од полу-модул;
Анти-пукнатината
Одлични перформанси против микрокукација со поизбалансиран стрес во ентериерот;
Сила и издржливост
Сертификати fi ед за 5400Pa снег и 2400Pa товари за тестирање;

 

Гаранција за линеарно работење-12
13

  • Претходно:
  • Следно: