• 公司宣传
  • 公司宣传2
  • Banner1
  • Banner2
  • Banner3
  • Banner4

Welcome to Lucksolar

Lucksolar е водечки провајдер во светот на зелена енергија, посветени на правење на чиста енергија осветлуваат секој агол на светот.
Ние се стремиме да се обезбеди висока ефикасност, со висок квалитет и ниска цена чиста енергија решенија.
LuckSolar инсистира на континуирана иновација околу потребите на клиентите. Многу вложуваме во технологија и истражување, и промовира зелена енергија во светот.

Магазин Од Категорија

нашите производи

ние случај

Шри Ланка, 8kW

Австрија, 3MW

Жеџијанг, Кина, јачина од 2 мгв

Шангај, Кина, 10kW